Podijeli na društvenim mrežama

Prijava na Newsletter

- SPONZOR -spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
VijestiZa kampanje Beogradske filharmonije čak pet priznanja na UEPS-u

Za kampanje Beogradske filharmonije čak pet priznanja na UEPS-u

Kampanja Beogradska filharmonija - Muzika svuda, u saradnji sa agencijom McCann Beograd, nagrađena je sa tri priznanja, a Filharmonijska onlajn sezona dobila je dvije nagrade.

Udruženje za tržišne komunikacije Srbije (UEPS) nagradilo je kampanje Beogradske filharmonije sa čak pet priznanja na godišnjoj dodjeli nagrada povodom Dana UEPS-a. Kampanja Beogradska filharmonija – Muzika svuda, u saradnji sa agencijom McCann Beograd, nagrađena je sa tri priznanja, a Filharmonijska onlajn sezona dobila je dvije nagrade.

Oba projekta koja je Beogradska filharmonija realizirala u različitim periodima godine obilježene pandemijom, našla su se u konkurenciji. U kategorijama Kultura i edukacija i Covid Creative Community, Beogradska filharmonija – Muzika svuda nagrađena je zlatnim, a Filharmonijska onlajn sezona srebrnim priznanjima. Takođe, u kategoriji Društveno odgovornih kampanja Beogradska filharmonija – Muzika svuda nagrađena je srebrom.

Pretvarajući krizne situacije u prilike, Beogradska filharmonija je uspela da pronađe put do publike čak i kada su koncertne aktivnosti onemogućene ili se održavaju u znatno smanjenom obimu. Tako je Filharmonijsku onlajn sezonu Društvo Srbije za odnose s javnošću Srbije već nagradilo za najbolju digitalnu komunikaciju. Pored priznanja na UEPSu za Muziku svuda, najveći uspeh ove akcije je što se do sada čulo preko 50 000 sati muzike Beogradske filharmonije van koncertne dvorane, na 388 lokacija u 103 mesta širom Srbije. 

Više povezanih objava

- SPONZOR -spot_imgspot_img
- Oglasi -spot_img