test

Podijeli na društvenim mrežama

Prijava na Newsletter

- SPONZOR -spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
DogađajiGde će to sve Beogradska filharmonija biti ove sezone

Gde će to sve Beogradska filharmonija biti ove sezone

#muzikasvuda uz Beogradsku filharmoniju

Nakon što je iznenadnim nastupom u Knez Mihajlovoj ulici najavila novi slogan Muzika svudaBeogradska filharmonija najzad otkriva gde će se to sve njen repertoar slušati u novoj sezoni.

Doskočivši ograničenju publike u koncertnoj dvorani, Filharmonija je kreirala jednu od najuzbudljivijih sezona izmeštanjem repertoara tamo gde je publici lako dostupan – svuda!

U avanturi Muzika svuda pridružuju joj se prvi partneri – Delez SrbijaPošte SrbijeTelekom Srbija – mtsErste bankaCarGo technologies, tako što će se u njihovim prodavnicama, poslovnicama i automobilima, slušati snimci repertoara Beogradske filharmonije koji je prethodno orkestar izveo na koncertima u svojoj sali.

Beogradska filharmonija uz novu zamisao i hashtag #muzikasvuda razbija sve konvencije uvođenjem alternativnih lokacija slušanja klasične muzike, i to ne samo u Beogradu već celoj Srbiji. Tokom narednog perioda, Filharmonija može da obeća da će biti stroga ali neposlušna. Prvo se odnosi na poštovanje propisanih mera, a drugo na probijanje svih dosadašnjih navika kada je slušanje klasične muzike u pitanju“, rekao je direktor Ivan Tasovac.

#muzikasvuda je hashtag koji treba da širi pozitivnu energiju i uvede novu dinamiku u svakodnevne živote, da svaki dan bude specijalan kao što je odlazak na koncert. To će najpre biti uz muziku Mozzarta koju je orkestar nedavno izveo i snimio tokom tri koncerta u filharmonijskoj sali.

Više povezanih objava

- SPONZOR -spot_imgspot_img
- Oglasi -spot_img