asd

Podijeli na društvenim mrežama

Prijava na Newsletter

- SPONZOR -spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
DogađajiMini teatar uz Mercatorovu podršku poziva na svoje predstave sa slasnom čokoladom

Mini teatar uz Mercatorovu podršku poziva na svoje predstave sa slasnom čokoladom

Bez podrške sponzora većinu kulturnih događaja jednostavno ne bi bilo moguće izvesti. Toga su dobro svjesni u Mercatoru koji je oduvijek veliki sponzor i donator na različitim područjima, a značajan dio sredstava namjenjuje upravo kulturi. Našu je pažnju pobudila sadašnja Mercatorova saradnja s Mini teatrom koja je posebno slatka

U izabranim Mercatorovim trgovinsma u Ljubljani i njenoj okolini u ponudi je posebna serija čokolade Mini tetar. Oduševljenje odličnim dizajnom i ilustracijama bajkovitih likova iz predstava dopunjavaju četiri izuzetne kombinacije ukusa odličnih belgijskih sastojaka: mliječna čokolada s karamelom, gorka čokolada s narandžom, tamna mliječna čokolada i gorka čokolada u kojoj kakao bilježi udio od 73%. Sve su od kvalitetnih sastojaka i proizvedene su po receptima belgijskih majstora čokolade.

Riječ je dakle o oplemenjivanju, ili zaslađivanju ako hoćete, Mercatorove potpore kulturi i Mini teatru jer je njihova saradnja počela u proljeće, u vrijeme opće izolacije, kada je Mercator preko svoje Facebook aplikacije M Soseska sedmično omogućavao gledanje predstava Mini teatra. To traje i danas i zato su svi pozvani da pogledaju predstave Mini teatra bilo uživo, bilo na M Soseski, kupnjom slasnih čokolada Mini teatra. Istovremeno se zasladite i podržite pozorište.

Više na: www.mercator.si/aktualno/mini-teater-vabi-na-svoje-predstave-s-slastno-cokolado i na www.mini-teater.si

Više povezanih objava

- SPONZOR -spot_imgspot_img
- Oglasi -spot_img